IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александър Скарсгард: Мокър и секси!

21 юни 2016 14 20

Красавецът позира за новия брой на Vanity Fair, Италия

Снимка: VanityFair.it

Снимка: VanityFair.it

Александър Скарсгард изглежда невероятно добре в новата си фотосесия за списание Vanity Fair, Италия, но това не е изненада.

Все пак шведският актьор е най-новият Тарзан, а от 8 юли ще можем да се наслаждаваме на идеалната му физика в лентата „Легендата за Тарзан“, където той си партнира с красивата австралийска актриса Марго Роби, в ролята на Джейн.

А ето и малко предистория: Преди няколко години, по време на почивка в дома си в Швеция, Александър се възползва от малкото си свободно време, за да отиде на стадиона и да развесели любимия си отбор „Хамарбю“ в Стокхолм.

След това той публикува видео в YouTube, в което от радост се прави на дивак – рита, крещи, скача и т. н. Той смята, че след тази „излагация“ с кариерата му в Холивуд е приключено, но става точно обратното.

По същото време режисьорът Дейвид Йейтс сърфира из интернет и попада на видеото на Скарсгард и решава, че това е неговият човек за Тарзан (след като Том Харди и Хенри Кавил отказват ролята).

39-годишният Александър, който е познат най-вече от сериала „Истинска кръв“, споделя, че баща му – актьорът Стелан Скарсгард го е завел на кино, когато е бил тийнейджър да гледа първия, черно-бял филм за „Тарзан“ с Джони Вайзмюлер от 1932 г. и той става фен на историята за момчето, отгледано от маймуни още тогава.

Александър споделя, че веднага след като приема ролята, започва супер строга диета и фитнес режим, които спазва до края на снимките.

Той разказва, че веднага след края на снимките на филма се прибира у дома и прекарва четири дни в леглото, където консумира само макаронени изделия с богати сосове и пържена моцарела и изпива тонове с бира и вино.

„Това беше най-невероятната седмица в живота ми“, споделя той.

За да видите снимките на Александър, посетете галерията ни!

 

 

Александър като Тарзан; Снимка: outnow.ch

 

 

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари