IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюън-Тейтъм: Животът ми с Чанинг е скучен

25 юни 2016 08 00

Актрисата показва невероятното си тяло в нова фотосесия

Снимка: Women's Health

Снимка: Women's Health

Актрисата Джена Дюън-Тейтъм показва невероятното си тяло в новия брой на списание Women's Health. В интервюто тя разкрива, коя е единствената тема, по която не стигат до консенсус с нейния съпруг – холивудския актьор Чанинг Тейтъм.

Джена е заклет веган, но мъжът ѝ категорично отказвал да консумира само зеленчуци.

35-годишната брюнетка е омъжена за звездата от „Професия: стриптийзьор” от шест години, но въпреки тяхната взаимна любов към спорта, двамата не могат да се придържат към една и съща диета.

Тя споделя: „Чанинг наистина се опита да бъде веган в продължение на шест месеца, но той просто не обича зеленчуци – иска си месо.“

Снимка: Women's Health

Актрисата споделя, че самата тя тренира всеки ден по 45 минути и именно тези тренировки ѝ дават енергия, мотивация и вдъхновение в ежедневието.

Джена, която започва кариерата си като балерина, винаги се е гордяла с добра форма, като не е спирала да спортува дори по време на бременността си с 3-годишната си дъщеря Евърли.

Съпругата на Чанинг добавя в интервюто, че с него живее един доста скучен живот. „10 % от времето ни е много забавно, а 90 % – наистина скучно.“

Джена споделя още, че не търси съвършенството на този етап от живота си и гледа да не се надценява. „Осъзнах, че ако се опитам да бъда перфектната майка, перфектната съпруга, перфектната актриса, ще започна да се чувствам претоварена. Не обичам да бъда свръхангажирана – имам нужда и от време за себе си.”

Тя добавя: „Разбрах, че трябва да си направя списък с приоритети и семейството ми е номер едно.“

Снимка: Women's Health

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари