IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжка майка: Меган Фокс ще има трети син

24 юни 2016 09 40

Актрисата наскоро отмени развода си с Брайън Остин Грийн

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Явно красавицата Меган Фокс няма да има на кого да предаде короната си в семеен план. Бременната актриса очаква трето момче от своя съпруг Брайън Остин Грийн. Бащата на Меган разкри това пред Daily Mail Online. Миналата година двойката беше подала документи за развод, но след това Меган и Брайън се помириха, а малко след това се оказа, че очакват още едно попълнение към семейството си.

Говорейки за брака на дъщеря си с Брайън, 65-годишният Франклин Фокс каза: „Всичко, което мога да кажа е, че те са заедно и са щастливи. Меган е невероятна майка и не мога да повярвам, че ще имат три момчета. Да съм дядо е най-прекрасното преживяване в живота ми.“

Меган и Брайън започват да излизат заедно през 2004 г., след като се срещат, докато работят заедно по сериала „Hope & Faith“, когато тя е едва 18-годишна. Тогава той е на 30 и вече има една провалена връзка и малък син, който се казва Касиъс.

Двойката се сгодява през 2006 г., но за кратко се разделя през 2009 г.

Двамата се женят в Хавай през юни 2010 г. Меган и Брайън вече имат 3-годишен син Ноа и 2-годишен син Боди, а тя е любяща мащеха на 14-годишния син на Брайън от предишната му връзка с Ванеса Марсил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари