IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лудо влюбени: Тейлър запозна Том с родителите си

26 юни 2016 09 30

Мистър Хидълстън пък представи звездата на майка си

Том, Тейлър и неговата майка; Снимка: dailymail.co.uk

Том, Тейлър и неговата майка; Снимка: dailymail.co.uk

Тейлър Суифт е толкова влюбена в новия си приятел Том Хидълстън, че вече го запозна с родителите си, които живеят в Нешвил, Тенеси, въпреки че двамата са заедно от около две седмици.

Вестник Daily Mail пише, че 26-годишната американска поп звезда е абсолютно омагьосана от чара на 35-годишния британски актьор и има доста сериозни намерения към него в бъдеще.

Приближени на певицата казват, че тя вече е представила английския джентълмен на майка си Андреа и баща си Скот, преди три дни.

Приятел на блондинката казва: „Тейлър е супер влюбена в Том, защото той се отнася към нея като към истинска дама. Тя обича да се държи като принцеса, а той я кара да се чувства точно такава.“

Източникът добавя: „Тейлър е много близка с родителите си и държи на тяхното одобрение за новата си връзка.“

Вчера пък се появиха папарашки снимки, на които се  вижда, че поп звездата и актьорът са посетили и неговата майка в Съфолк, Есекс, само 24 часа, след като тя го запозна с нейните родители.  

Фотографите са заснели как влюбената двойка каца в Англия с частния самолет на певицата, като бодигардовете на Тейлър носят куп подаръци в пликове, с надпис "Нешвил", вероятно предназначени за майката на Том.

Всички журналисти са озадачени от бързия развой на тази връзка между две знаменитости. 

Според някои слухове романът между Том и Тейлър е започнал още в началото на май месец, след като те се запознаха на Met Gala в Ню Йорк, но се е разгорял едва в началото на юни, след като тя скъса официално с шотландския диджей Калвин Харис.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мръшляк ( преди 7 години )