IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм на 15: С бретон и къдрава коса

27 юни 2016 11 50

Времето доста е променило сегашната модна икона

Снимка: Albanpix.com, Daily Mail

Снимка: Albanpix.com, Daily Mail

Тя е поп звезда, превърнала се в модна икона след 20 години в бизнеса. Но връщайки времето назад, Виктория Бекъм е изглеждала по доста различен начин. Затова напомня първата ѝ правена някога фотосесия.

В момента футболната съпруга е емблема за красота и елегантност. Фотоси, публикувани в Daily Mail показват каква е била, когато е едва на 15 години.

Изданието я показва с дълъг бретон, къдрава коса и широка усмивка да насърчава красотата в училище. Момичето си прави къдрици или е увило кърпа около главата си. Също така демонстрира техника за масаж. Снимките са правени във времето, когато Вики живее все още със своите родители.

По това време тя участва в театрални постановки в училище и може би се надява, че един ден ще успее да направи кариера в шоубизнеса.

Е, успява. През март 1993 г. се явява на прослушване за реклама, в която покрива изискванията да е обикновено момиче с интелигентен вид, да е общителна и амбициозна, да пее и танцува.

Така година по-късно се присъединява към Spice Girls. След още 5 години може да се похвали със световна слава.

В интервю за Allure Magazine, Виктория признава, че в училище е била тормозена, защото била различна от останалите деца. „Не го пожелавам на никое дете, беше ужасно“, припомня си Виктория за времената в държавното училище, което по думите ѝ не е било хубаво.

Що се отнася до останалите ѝ колежки от Spice Girls, тя заявява: „Винаги сме си казвали, че имаме брак по собствен начин. Те ми помогнаха да се приема такава, каквато съм“.

Вижте снимки на Виктория Бекъм в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари