IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

VenZy: Не възприемам жените като хубави очи или крака

28 юни 2016 10 20

След раздялата с гаджето си: Сега съм малко по-затворен

Снимки: Булфото

Снимки: Булфото

Само преди няколко дни на родната музикална сцена се зароди ново атрактивно трио. VenZy, Ники Бакалов и една от най-ярките участнички в последния сезон на X Factor – Виктория Георгиева, представиха песента „Нищо случайно“.

Само преди месец Виктория прие предложението на „Монте Мюзик“ да стане част от лейбъла и веднага започна работа по първия си проект с VenZy и Ники Бакалов.

Ние пък решихме, пак нищо случайно, да ви срещнем с VenZy и да открехнем вратата за част от другата му същност. На сцената всички можем да оценим харизмата и пленяващия му глас, но какво го води на нежния фронт? От няколко месеца VenZy е свободен, след като се раздели с дългогодишната си приятелка. Ето какво сподели той пред Tialoto.bg.

Какво забелязваш първо в една жена?

Топлотата, която излъчва. Не възприемам жените като красиви очи, крака или някаква друга тяхна външна черта или даденост. Естествено, трябва да намеря жената за чаровна и да ме привлича.

Създава ли известността трудности в любовта?

Преди месеци приключих с най-дългата и сериозна връзка в живота си. Беше тежко, защото бяхме много привързани, никога не ни е липсвало разбиране, просто връзката ни се изчерпа... краят ѝ беше труден. Сега съм малко по-затворен и това сигурно ще продължи известно време, но определено известността не ми създава трудности, даже напротив, допълнително привлича женското внимание. Но не съм от мъжете, които биха се възползвали от това.

Суетен мъж ли си и на какво от външния вид държиш най-много?

Не съм суетен, но държа на външния вид. Лесно ми е да избирам подходящи дрехи за себе си, правя го с удоволствие.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия, би ли направил някаква корекция по тялото си? И какво мислиш за масово налагания модел през последните години у нас сред известните жени да увеличават бюст, устни...

Не мисля, че лично бих се възползвал от услугите ѝ, но не бих съдил някой, ако го направи. Все пак важно е човек да се чувства добре в кожата си, а ако даден недостатък, дори комплекс може да се отстрани с помощта на пластичната хирургия – чудесно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари