IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шерцингер на 38: Мечтаната хасковска снаха

29 юни 2016 09 00

Булимията е един от най-трудните моменти в живота ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

RnB певица, танцьорка, модел, актриса и най-скъпоплатеният съдия в „X Factor“. Това е най-кратката визитка на Никол Шерцингер, която днес става на 38 години.

Българите също я чувстваме особено близка заради любовната ѝ авантюра с най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Гришовица, както свойски я наричаме, е най-желаната хасковска снаха, независимо, че преди няколко месеца изпробвахме чувството си за хумор на неин гръб. Заради една снимка от леглото, на която е гушнала мече.

Както можете да се досетите, голяма част от интернет потребителите изпитаха неистово желание да бъдат на мястото на плюшената играчка, други я призоваваха да зареже Гришо и да разучи в подробности размера и дължината на българското достойнство. Последователите на Ути Бъчваров пък я приканиха вместо да мързелува, да врътне една баница на любимия си Гришо.

Колкото и да показахме характерната си еротична простотия едва ли сме трогнали Никол. Защото си е звезда от световна величина и едва ли я вълнува колко добре се изпича баницата в печка на дърва.

Екзотичната красавица е родена в Хонолулу, Хавай, през 1978 година. Има филипински и руски корени – баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, а майка ѝ Роузмари е наполовина рускиня.

Нейната популярност започва да расте с американската група The Pussycat Dolls. През декември 2010 година тя започва официално своята солова кариера с издаването на дебютния си студиен албум – Killer love. Година по-късно Никол става и съдия в американския „X Factor“.

През 2010 г. Шерцингер става победителка в десетия сезон на „Dancing with the Stars“. Съдиите в шоуто определят певицата като „най-добрата танцьорка, която предаването някога е имало“.

Дълги години тя бе на челните страници на булевардните издания заради връзката си с шампиона във Формула 1 Луис Хамилтън, която бе белязана с редица драматични моменти, изпитания и раздели. Сега пак е там, но с Гришо.

Може би най-тежкият период в нейния живот е свързан с булимията. Болестта я напада по времето, когато е в The Pussycat Dolls.

„Беше ми трудно да говоря за това. Все още ми е трудно да мисля за тази болест. Тя беше толкова ужасно парализиращо преживяване. Минах през много тъмен период, затова съм съпричастна с хората, които се борят със своите демони и гласове в главите си. Булимията ограби живота ми, но хубавото е, че всеки може да се отърве от нея завинаги, стига да го повярва. Аз го направих и затова споделих моята история със света. Чувствах се толкова самотна, исках да се скрия от всички, да се изолирам“, признава Никол.

Може би малцина знаят, но Шерцингер е била много срамежлива.

„Превъзмогнах своята срамежливост като правех всичко за другите и се опитвах да не мисля за себе си. Това правех и като съдия в „X Factor“. С другите мога да се държа шантаво и игриво, но когато става въпрос аз да изляза на сцената, вече не съм толкова смела и самоуверена“, допълва певицата.

Вижте Никол Шерцингер в любопитни и атрактивни кадри в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

мостафа ( преди 7 години )
интересно защо все търси спортисти . има и други мъже . стругари , шепингари , шлосери ,зидари , кофражисти .....париииии ..иска париии , като всички жени
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар