IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп – със загар и отслабнал на вечеря с децата си

30 юни 2016 13 40

Актьорът ги заведе в италиански ресторант

Снимка: AKM-GSI, Daily Mail

Снимка: AKM-GSI, Daily Mail

Той е в разгара на разводното си дело с отчуждената му съпруга Амбър Хърд, която го обвини и в домашно насилие. И все пак Джони Деп се опитва да се отърси от личните си проблеми и излезе на семейна вечеря с двете си деца – 17-годишната Лили Роуз и 14-годишния Джак.

53-годишната звезда от „Карибски пирати“ изглеждаше все пак отслабнал през последните месеци и имаше мрачно изражение по време на излизането си от италианския ресторант, писа Daily Mail.

Холивудската икона бе традиционно ексцентричен – с кариран костюм, разкопчана бяла риза и обръсната от едната страна глава. Носеше и аксесоарите си – множество гердани и обеци като безопасна игла.

Затова пък си личеше и тъмният му загар по лицето, който може би се дължи на факта, че той се бе спотайвал из Бахамите, на фона на разводната битка, която ожесточено води Амбър.

Децата му са от предишната му връзка с френския модел и актриса Ванеса Паради. Лили-Роуз, която по време на скандала застана зад баща си и го защити в социалните мрежи, бе с впечатляваща черна блуза, а косата ѝ бе на ретро къдрици. Джони заряза семейството си заради връзката му с Амбър Хърд.

Снимка: AKM-GSI

Само няколко дни след смъртта на неговата майка, тя подаде молба за развод, а малко по-късно стана ясно, че тя обвинява мъжа си и в домашно насилие. Хърд дори си извоюва временна ограничителна заповед срещу Деп.

Това не ѝ стигна и тя пусна свои снимки, на които се вижда, че окото ѝ е насинено. Междувременно предишните изгори на Джони се обединиха да го защитават.

Паради каза, че е изживяла много хубави години с него, Уинона Райдър също обяви, че той никога не е злоупотребявал с нея по време на връзката им и го определи като любящ и грижовен човек. Все пак тя отбеляза, че може да говори само от свое име.

Джони и Амбър ще се срещнат по време на изслушването им от Върховния съд в Лос Анджелис на 15 август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари