IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол: Аз мъжемелачка? Лъжа е...

3 юли 2016 08 00

„Никога не съм наричала Ники Михайлов плешивец“

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Младата певица Гери-Никол категорично отрече, че е имала връзка с вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов.

„Имах участие в клуб, той беше там и ние се запознахме тогава. След това не сме се виждали. Чуваме се само по телефона, ние сме приятели, но не и гаджета. Ако имахме нещо интимно с Ники, щях да кажа. Бяха ми сложили и много грозни думи по негов адрес, че не искам да се занимавам с този плешивец. А аз никога не съм го казвала! Това са интриги от хора, които се опитаха да ни скарат, но не им се получи номера“, сподели изпълнителката пред сп. Love Style.

Тя е категорична, че никога не е имала сериозен приятел и приема за абсурдни твърденията, че е мъжемелачка.

Певицата не скри разочарованието си от последните награди на БГ Радио и открито заяви, че наградите се раздават по „втория начин“.

„Не е реално това, което се случва. Дано тази практика престане, защото много хора знаят как стоят нещата, но не им стиска да си изразят мнението публично поради куп причини. За мен вотът е манипулиран. В България има две големи музикални церемонии – наградите на „БГ Радио“ и „359 хип-хоп награди“ и общо взето, аудиторията, която гласува, е една и съща. Само че тук се получава нереална разлика и това си личи от километри. На другата церемония получих четири награди, така че направете си изводите“, не крие огорчението си Гери-Никол.

Тя разкрива още, че няма никаква драма с Криско, не са се карали и нямат какво да делят. И призна, че не знае дали ще работят заедно в бъдеще.

Тази седмица Гери-Никол представи новата си песен „I'm The QUEEN“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Тодор ( преди 7 години )
Ми то не е нужно да има сериозен приятел, за да е мъжемелачка :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар