IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теодора Духовникова: Не сме обединени като гилдия!

11 юли 2016 13 40

Актрисата споделя, че с колегите ѝ не могат да се разберат по елементарни въпроси

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

„Никак не сме обединени като гилдия“, каза Теодора Духовникова пред Милена Фучеджиева в „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR.

„Не можем да се разберем по съвсем елементарни въпроси, камо ли да изискваме нещо по-голямо. Задължително е да имаме един истински профсъюз“, каза още тя.

Духовникова разкри, че започва снимки на нов български филм – „Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков (Love.net). „Няма да имам свободно лято, но съм толкова щастлива. Много харесвам героинята си, нямам търпение да започна да я живея, да ми се случва“, сподели актрисата.

Основната тема на предаването бе какво е да си човек с увреждания в България. Как държавата се отнася към хората в неравностойно положение? Тъй като миналата година Теодора Духовникова се включи в инициативата „Мога сам“ в подкрепа на хора, болни от множествена склероза, тя сподели какво е усещането да прекараш един ден в инвалидна количка.

„Имаш чувството, че те няма. Абсолютно невидим си. Първо, ти виждаш хората от кръста надолу, много повече крака и обувки. Това, което ми направи впечатление, са малките деца, които бяха страхотни. В тях нямаше никакво съжаление или обвинение, или някаква почуда. Беше урок по човечност, както винаги, даден от малките деца.“ Духовникова допълни още, че без помощ едва ли е щяла да се справи.

„Колелата влизат във всякакви дупки, улеи. Изобщо няма тротоари, паркирани коли навсякъде“, подчерта тя и сподели защо е решила да вземе и децата си със себе си в този ден: „Искам да бъдат социални хлапета и да знаят, че и това се случва, и е много важно да не се предадеш в такъв момент.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари