IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория намекна, че е влюбена

12 юли 2016 15 30

Примата на фолка разкри, че е отказала тлъст хонорар от VIP Brother

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

Глория разкрива, че има пеперуди в стомаха и си пожелава те да не спират да пърхат. Родната звезда е известна с това, че не обича да говори за личния си живот, но сега за първи път намеква, че е влюбена.

Примата на фолка признава в откровено интервю, че наистина е имала предложение да влезе във VIP Brother, но е отказала.

„Предложиха ми 100 000 лева хонорар, но не се съгласих“, споделя тя пред Love style. „Никога не бих влязла в Къщата, защото не харесвам подобен тип риалити формати. Не ми допадат интригите.“

Глория внася яснота и около подновяването на договора си с „Пайнер“. С шефа на музикалната компания Митко Димитров си стиснали ръцете като истински професионалисти и хора, които са много по-силни заедно, отколкото отделно.

„Ясно беше, че бизнес моделът на работа се променя и няма как да останеш на едни и същи условия. По-краткосрочните договори ще са по-ефективни. Продължаваме да бъдем копродуценти. Категорично обаче заявих, че никога повече няма да участвам на наградите на телевизия „Планета“, споделя Глория, която не крие, че ежедневно се мъчат да я спрат по един или друг начин.

Причината според певицата е в завистта, която е насочена към нея в огромни дози. Благодарение на нея обаче, тя се е калила и е станала по-силна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари