IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага изпусна хубавеца Тейлър Кини

20 юли 2016 07 40

Двамата се сгодиха, но... сватба няма да има

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Лейди Гага и Тейлър Кини са приключили своя едногодишен годеж и са поели по различни пътища. Според слуховете, поп звездата и актьорът са сложили край на своя 5-годишен романс най-вече заради кариерите си.

Източник, близък до ексгодениците, казва че противоречивите работни графици на Тейлър и Лейди Гага са причинили краха на връзката им.

Източникът твърди пред списание People: „Тяхната работа ги държеше далеч един от друг твърде често. Кини продължава да снима сериала си „Пожарникарите от Чикаго“ и съответно живее в Чикаго, а Лейди Гага почти винаги се намира на друго място.“

Според информациите миналата седмица 30-годишната певица, чието истинско име е Стефани, е забелязана да се разхожда из Малибу без годежния си пръстен.

От своя страна, Тейлър е посрещнал своя 35-и рожден ден на 15 юли без доскорошната си половинка.

Наскоро Лейди Гага каза в интервю, че любовта е това, което я свързва с Тейлър и че двамата могат да не се виждат и чуват с дни, но това не пречи на връзката им.

Певицата дори коментираше бъдещата си сватба с актьора с думите, че най-вероятно двамата ще се оженят на малка, интимна церемония.

Двамата се сгодиха навръх Деня на влюбените – Свети Валентин през 2015-та.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари