IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавицата Лара Флин Бойл – променена до неузнаваемост

21 юли 2016 10 20

Какво се случва със звездата от „Туин Пийкс“

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

До неузнаваемост се промени красавицата от сериала „Туин Пийкс“ Лара Флин Бойл. 46-годишната актриса е била забелязана с доста голям корем да се разхожда из Лос Анджелис.

Тя е била близо до магазин за хранителни стоки. Странното е, че краката и ръцете на актрисата са доста слаби, за разлика от корема ѝ, съобщава Daily Mail.

Според знаменития пластичен хирург д-р Антъни Юън, външният й вид се дължи на несполучливи пластични операции.

Лара Флин Бойл стана известна след участието си в „Туин Пийкс“ през 1990 г. и бе сред най-красивите дами в сериала.

Сега звездата бе забелязана с риза над потник и панталони. Тоалетът ѝ включваше още розови маратонки, слънчеви очила и зелена бейзболна шапка. Бившата приятелка на Джак Никълсън не носеше грим.

След сериала тя взе участие във филми като „Мъже в черно“ 2, както и получи Еми за драмата „The Practice“, за която тя се сдоби и с номинация за Еми. В един момент кариерата ѝ затихва. Последната ѝ роля, според IMDb е в детски филм от 2014 г., наречен Lucky Dog.

Също така е странно, че създателите на „Туин Пийкс“ Дейвид Линч и Марк Фрост, които обявиха, че съживяват сериала, не са я включили в списъка с актьорите, участвали в началото му. Оригиналната звезда от шоуто Кайл Маклоклан ще се завърне в третия сезон на сериала през 2017 г. като агент Купър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари