IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жени Калканджиева без Тачо, но с Денди в Авиньон

21 юли 2016 12 20

Двамата разпускаха заедно в Южна Франция

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Мис България 1995“ Евгения Калканджиева сподели снимки от последната си почивка зад граница, но тя не е с половинката ѝ Тачо, а с Любомир Милчев – Денди.

Двамата ексучастници от „ВИП Брадър“ пуснаха изобилие от свои общи кадри от град Авиньон, Франция, показвайки че са си прекарали страхотно добре, на фона на терористичните нападения в Ница.

В момента в Авиньон се провежда един от най-престижните театрални фестивали в света и явно Жени и Денди са посетили френския град, който се намира в Югоизточна Франция, именно заради културния афиш.

Шестата по красота в света пусна и видеоклип, в който прави първи стъпки в салсата посред нощ на фона на „Konga“, хита на Глория Естефан.


От кадрите в социалната мрежа се вижда, че Жени и Денди си прекарват наистина добре под слънчевите лъчи на Лазурния бряг.

Злите езици твърдят, че Калканджиева отново се е разделила с бащата на сина си Георги – Стефан Манов – Тачо още в началото на 2016-та.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари