IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън изтрещя: Годеникът ми иска да ме убие!

25 юли 2016 09 00

Двойката явно не е толкова щастлива...

Линдзи и Игор; Снимка: Instagram

Линдзи и Игор; Снимка: Instagram

Скандалната актриса Линдзи Лоън се завърна към истинския си нрав. След като няколко години се опитваше да стои далеч от проблеми, а напоследък се правеше на щастливо сгодена за руснака Игор Тарабасов, преди няколко вечери Линдзи пак претърпя нервен срив.

30-годишната холивудска актриса извика полиция в дома си в Найтсбридж, Лондон, с виковете, че 22-годишният Игор иска да я убие.

Във видеото, изтекло в социалните медии, се вижда как Лоън крещи от балкона на апартамента си за помощ, събуждайки ужасените си съседи. Чува се как тя вика: „Той иска да ме удуши, едва не ме уби...“

Материалът е заснет от съсед в 5 часа сутринта, в събота срещу неделя, като преди това се чува как тя нарича Игор психопат, казва му, че не иска да се омъжи за него и че вече не го обича.

В отговор на обажданията на паникьосани съседи, полицията идва след 10 минути в дома на Линдзи и разбива вратата, само за да открие, че жилището е празно.

Само допреди няколко дни Лоън и Тарабасов изглеждаха много щастливи заедно като редовно споделяха влюбени снимки.

Съседите твърдят, че блондинката е събудила целия квартал с крясъците си и хората са били загрижени за безопасността ѝ, предвид факта, че жилището се намира в тих и спокоен район. Според някои хора обаче, тя е била много пияна.

Само ден преди скандала Линдзи намекна чрез снимка в Instagram, че Игор си излиза по нощни заведения без нея, в компанията на други жени.

Кадър от видеото, в което Игор и Линдзи се карат на балкона. Снимка: thesun.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари