IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Албена Михова: Не преживявам разделите

25 юли 2016 13 40

Не останаха мъже в България, отсече актрисата

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

„Винаги съм се питала останаха ли мъже в България. Вече няма такива, за каквито мечтаят жените. Това сподели актрисата Албена Михова пред bTV.

Тя обясни, че не чака принц, а обикновен човек, но да има чувство за хумор, да я приема каквато е и да умее да прощава.

Актрисата призна, че мимолетни са били миговете, в които някой я е карал да се чувства специална и разказа, че винаги се отдава на една връзка, но понякога прибързва с това. „Правя големи грешки в любовта“, заяви още Михова, но уточни, че не преживява мъчително разделите.

Единственият мъж, който ѝ дава опора е синът ѝ. „Той е всичко за мен“. Според нея, момчето ѝ е много уравновесено, вълнува се с нея, утешава я. Не пуши, не пие, много е свестен. „Много добре знам, че той преживя много покрай моите връзки. – сподели още Албена – Той много страдаше, когато не се разбирах с моите партньори. Някои не приеха него“. Покрай това е получил и дерматит.

Михова обясни, че прави същите грешки като нея – влюбчив е и е тръгнал по нейните стъпки, искайки да става актьор.

Тя изрази съжалението си, че невинаги режисьорите ѝ дават роли, с които да покаже потенциала си. Тежи ѝ, че няма роля, с която да покани хора да я гледат.

Все пак се намират участия, в които тя успява да покаже какво може. През август ще е из летните театри, където играе в „Изневери в повече“. В постановката си партнира с Христо Гърбов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари