IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи: Има по-важни неща от личния ми живот

26 юли 2016 14 20

Актрисата не иска спекулации за драмата им

Линдзи и Игор; Снимка: Instagram

Линдзи и Игор; Снимка: Instagram

След като Линдзи Лоън изненада съседите си с викове, че половинката ѝ Игор Тарабасов иска да я убие, звездата помоли феновете и журналистите да обръщат по-малко внимание на личните ѝ отношения с руснака.

Това тя написа на страницата си в Instagram. „Бих била много благодарна, ако спекулациите на тема моят личен живот прекратят“, обясни 30-годишната Лоън. „Аз и моят годеник искаме да изясняваме личните си отношения без посредници. В света има толкова по-важни неща от нашите отношения“, добави тя.

Както писа и Tialoto.bg съседи бяха станали свидетели на кавга между Лоън и Тарабасов. Скандалът придоби по-страховити измерения, след като звездата крещяла, че годеникът ѝ искал да я задуши.

Във въпросната вечер тя уверяваше, че между тях всичко е приключило. Актрисата дори го нарече „психопат“.

Видеозапис на скандала бе публикуван в The Sun. Според изданието, полицията е потвърдила, че е била извикана на адреса на Лоън, а причината е била съобщение от уплашена жена.

Двойката се запозна миналата година в Ню Йорк. 22-годишният Игор е син на крупен руски бизнесмен, собственик на транспортна компания и няколко магазина. Той е роден в Москва, но живее от няколко години в Лондон и притежава британската агенция за недвижими имоти Home House Estates.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари