IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миролюба Бенатова – на 40, секси и сама

27 юли 2016 12 15

Приятни са ми децата. Чуждите, признава журналистката

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

„Кариерата е моята 23-годишна дъщеря“, това признава журналистката Миролюба Бенатова пред сп. „Ева“.

„Исках да бъда самостоятелна финансово и професионално. Да бъда наравно със силните мъже, те да се вслушват в мен и това дали съм хубава или не да не е важно за успеха ми. Вярвах, че е важно да си на едно ниво с мъжа, за да те уважава.“Звездата на Нова тв признава, че е била в голяма грешка.

„Когато си дадох сметка, че съм постигнала нещо в кариерата, че вече се водя успяла и влиятелна жена и съм независима финансово, разбрах, че мъжете искат уязвимостта на жената в нейната крехкост, а не конкуренция или огледален образ. Разбрах, че от мен се очаква мекота, въпреки че привличам с образа на „желязната лейди“.

Бенатова споделя още, че с професия като нейната няма как да не придобие мъжки качества, въпреки че като дете не си е играла на война с момчетата, а ебила от страната на момиченцата, дори страхливите. Тя казва още, че не държи на брака и не го възприема като ценност. Причината се крие в многото бракове на родителите ѝ.

„От малка знам, че „докато смъртта ни раздели“ не е вярно. Или по-лошо – вярно е. Понякога единият умира. От раздялата.“, отсича още журналистката.

Тя допълва, че е изоставяла и е била изоставяна. Също така не вярва в идеята да се отдаде на една връзка само за да има деца.

„Мъжете обичат да се възпроизвеждат и са ме одобрявали за майка на децата им, без да поемат истински ангажимент за връзка. Моят реализъм не позволи да участвам в създаването на човек, който ще вижда баща си рядко“. Бенатова допълни, че темата за децата не ѝ е нито болезнена, нито табу, нито фиксация.

„Приятни са ми децата. Чуждите. Всичките ми приятелки имат деца, сестра ми има две. Обичам ги. Никъде не е написано, че всички трябва да имат. Не приемам децата като работен проект.“

Журналистката също така обясни, че не се страхува от старостта, но се плаши от безпомощността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Петкова ( преди 7 години )
Хайде г-н препатил да не чете вече за жени като Миролюба, защото и само от няколкото му изречения е видно, че няма данни да храносмеле какво казва тази жена. Балканец от 18 век на 100%.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Всеки има свой път в живота, тя е избрала професията, смятайки че ще завладее така мъжките сърца. сега сигурно иска и друго, дано да успее
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Изказването за децата го прави защото си няма свои. В момента, в който човек вече има деца, може и осиновени, мнението й/му се променя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Никой не му се заним ( преди 7 години )
Никой не му се занимава с жена, дето може да му каже - изнасяй си багажа... Туй е крайният факт на тази кариера. После ще се огледа и ще се чуди защо и е била, ама ней се. Човек се учи докато е жив. Не го казвам с лошо или завист, а като факт.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
препатил ( преди 7 години )
Бита карта. Непокрито самочувствие. След няколко години вече ще я заобикалят и ще усети най-страшното нещо САМОТАТА.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ивка ( преди 7 години )
Не е срещнала мъж, който да я цени и уважава като силна и уверена жена. Но това не е недостатък. Човек сам избира какво в живота го прави щастлив.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар