IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ася и Криско заедно? Истината е някъде там...

28 юли 2016 06 20

След раздялата плеймейтката с куп неприлични предложения

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тя печели титлата „Мис Плеймейт“ и е известна като гаджето на Криско. До неотдавна. В началото на месеца стана ясно, че Ася Капчикова и рапърът тръгват в различни посоки, а тя започва да получава неприлични предложения от непознати мъже.

„Всяка красива жена получава неприлични предложения. При мен са малко повече заради титлата „Мис Плеймейт“. Не обръщам внимание.“, разказва Ася пред „Труд“ и допълва, че приема подобни неща с усмивка.

„Искрено се забавлявам, когато погледна какво ми пишат. Някои неща са доста нелепи“.

А що се отнася до това дали се е променила покрай титлата, момичето отрича. Все пак допълва, че интересът към нея е по-голям и тя е станала разпознаваема, а това ѝ пречи да си почине, да излезе без да я забележат. Цената е ясна.

„Всеки сам предпочита дали да има ангажименти и да бъде ангажиран, но да няма лично пространство. Когато си известен, животът ти става публично достояние. Това също е голяма цена. В крайна сметка никой не е задължен да поеме по този път“, обяснява тя.

В момента Ася работи над проект, свързан с модата. Ще го реализира до няколко месеца. Засега е оставила музиката настрана. Обича да готви, да пътува, да пише стихове.

Следи статиите, които излизат по неин адрес, опитва се да не се натоварва от видяното.

„Хората, които ме познават, знаят какъв човек съм и кое е истина, и кое не. В България, както и навсякъде по света, скандалът продава, за съжаление. Трябва да бъде интересно.“, казва още Капчикова.

Убедена е, че пътят ѝ е предначертан. Вярва в хороскопи. Посещавала е и нумероложка, от която останала много доволна. „Аз съм зодия Телец и имам нещо като дарба, доста често да познавам зодията на човека срещу мен, когато имам контакт с него, както и от начина му на мислене, поведение и т. н.“, пояснява още плеймейтката.

А що се отнася до слуха че е възобновила отношенията си с рапъра Криско, Ася отговаря: „Истината е някъде там“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари