IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт: Влюбена съм в Алисия, отново чувствам!

30 юли 2016 08 00

Актрисата – за възходите и паденията в живота ѝ пред ELLE

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Кирстен не се свени да каже, че отново се радва на усещането за откритост, благодарение на тази своя връзка – нещо, което не е чувствала от времето, когато е била с Робърт Патинсън.

„Когато се срещах с мъже, криех нещата, които правих, защото всичко лично усещах като тривиално, а това не ми харесва“, каза тя за модното издание.

По думите ѝ, в подобни връзки тя се е превърнала в герой, поставен в смешен комикс. Затова пък, откакто е срещнала Алисия, животът ѝ е по-щастлив.

Звездата от „Здрач“ проговори и за безпокойството, което е изпитвала. В интервюто тя разказва за борбата си с него и за многото периоди на стрес и раздори. Имала е и пристъпи на паника. „Буквално имах болки в стомаха“, разказва тя.

След толкова дълги периоди на възходи и падения, Стюарт вярва, че сега ѝ предстоят положителни неща в живота. „Надявам се всичко, което се случва около мен да е за добро“, казва тя пред списанието.

Вижте актрисата в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари