IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън захапа цигара, взе бира и гръмна, че е бременна

29 юли 2016 09 40

Актрисата сама призна за бебето и после изтри поста си

Снимка: Vanlagenews.com, Daily Mail

Снимка: Vanlagenews.com, Daily Mail

Линдзи Лоън изненада феновете си като публикува в социалните мрежи новината, че е бременна. Малко по-късно обаче изтри поста си.

Затова пък бе забелязана с леко заоблен корем на яхта на своя руса приятелка, където звездата бе с бански край скалист залив, разказва Daily Mail. Също така актрисата бе видяна и с бира в ръка и цигара в устата.

Бащата на Линдзи – Майкъл, сподели пред MailOnline, че дъщеря му е признала, че чака дете, но обясни, че не знае какво ще прави, а той ще е до нея каквото и да е решението ѝ.

56-годишният мъж изрази тревога за Линдзи и относно отношенията ѝ с бившия й годеник – Игор, като каза, че заради него Лоън преминава през труден период.

До съвсем скоро Линдзи Лоън се бе кротнала при приятеля си – руснакът Игор Тарабасов. До неотдавна, когато събуди съседите си с викове, че годеникът ѝ искал да я удуши и че вече не иска да е с него.

Дори го нарече психопат и извика полиция. Дни по-късно актрисата пусна на страницата си в Instagram съобщение, в което моли за по-малко медийно внимание и че личните й отношения не са най-важното нещо на света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари