IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отвори ли Амбър уста – глоба 100 000 долара

29 юли 2016 12 20

Сагата с развода на Джони Деп продължава

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изглежда звездата от „Карибски пирати“ се опитва да намали щетите в публичното пространство, които разводът му с Амбър нанесе върху имиджа му. Според американското издание Celeb Dirty Laundry в Щатите активно се прокрадва мълвата, че Джони иска да глобява бившата си с по 100 хиляди долара всеки път, когато тя разкрие някаква информация за развода им пред пресата.

Разводът на Джон и Амбър експлодира в печата, предизвика шок у всички киномани, влюбени до болка в персонажите на знаменития актьор. По-скандалното беше, че бившата мацка на Спароу дръпна шалтера на любовта им точно 3 дни след смъртта на майката на Джони.

Малко по-късно Амбър стартира кампания срещу Деп, в която целеше унищожаването на публичния му образ, разкривайки как той е нанасял физически и психологически удари над личността ѝ по време на 15-месечния им брак.

А сега оскърбеният Джони иска от Амбър просто да мълчи.

Тя не бива да разкрива никакви детайли около бракоразводното им дело, защото по този начин го компрометира. Освен това ужасяващите клюки съсипват репутацията на Деп в Холивуд. Разводът бил и причината знаменитият актьор да премести пресконференция от Лос Анджелис, където папараците биха го разкъсали. Своят коментар за „Алиса в огледалния свят“ той даде от Европа.

По данни на People Magazine, екипът от юристи на Джони е поискал разкриването на всякаква информация по делото да се наказва с глоба. Амбър не бива да разкрива нищо – финансови отношения, лични впечатления. Свидетелите също носят наказателна отговорност. Адвокатите на Деп искат глоба от 100 хиляди долара, ако има теч на информация.

Правозащитниците на капитан Спароу са повече от сигурни, че Амбър е способна да изсипе още тонове помия върху комедийното сърце на Холивуд. А на Джони вече му е втръснало от тези детинщини през медиите.

Единият вариант за Деп е да направи щедро дарение на бившата си и да си тръгне мирно и тихо. Ако има нещо, което Амбър да иска от пирата Джак, то това са пари. Очеизвадно е, че тя няма друг мотив. Но по всичко изглежда, че носителят на „Златен глобус“ няма такива намерения. Напротив, той иска да покаже истината.

А предвид това колко дръпна кариерата на Амбър покрай брака ѝ с Джони, медийните кампании май са единственият ѝ инструмент за печелене на пари.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )
Mnogo velikia artist, neshtastnik takuv... Bie momicheto i posle daje q kara da mulchi da ne go zasrami pred mediite. paliacho.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар