IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мика Стоичкова ще вдига сватба и в Правец

29 юли 2016 13 00

Тя ще се състои след като роди, очаква момиче?

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Мика Стоичкова и приятелят ѝ Айкут Рамадан се венчаха на скромна и нетипична церемония в Маями, като булката бе в черна рокля на точки. През есента пък тя ще направи Христо Стоичков дядо. Най-вероятно футболната легенда ще дундурка внучка, а бебето ще носи името на баба си – Марияна.

„Мама е моторът на нашето семейство. Тя е супер жена. Безкрайно съм благодарна, че именно тя ни е отгледала със сестра ми, защото винаги ни е показвала правилния път в живота. Имало е дни, в които тя е била и майка, и баща. Безспорно ми е идеал. Научи ме да бъда честна и справедлива.

Едва ли има сила или човек, който може по-добре от нея да ме научи на всичко важно в живота, което вече ме е изградило като личност“, призна пред „168 часа“ Михаела.

Тя разкри, че предстои и сватба в България, но след като роди. С Айкут ще си кажат за втори път „Да“ на церемония в Правец.

Именно Стоичков запознава Мика с Айкут, който е българин от турски произход. Още от първи поглед Мика се влюбила в него и разбрала, че той е мъжът на нейния живот.

В социалните мрежи щерката на футболиста неведнъж е признавала, че е открила голямата любов и връзката им е хармонична.

„Всичко в теб ме окрилява, възхищава и вдъхновява! Щастието, което ми даваш, ме кара да благодаря на Бога за това, че ме е събрал с теб и че те познавам. Ти си моя опора, приятел, любим, ти си всичко, за което една жена може да мечтае!“, написа по повод празника на своя любим Мика.

Официалният зет на Камата има успешен частен бизнес с луксозни транспортни услуги в Щатите, допълва изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари