IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първите модели на Playboy: 60 години по-късно

2 август 2016 14 00

Вижте кои са първите секси красавици, позирали за култовото мъжко издание

Снимка: boredpanda.com

Снимка: boredpanda.com

Малко мъжки списания са толкова емблематични, колкото е Playboy. Изданието е основано в Чикаго през 1953 г. от Хю Хефнър, който тогава взима назаем хиляда щатски долара от майка си, за да успее да издаде първия брой.

Списанието е отговорно за стартирането и насърчаването на кариерите на хиляди модели и актриси през годините.

Много от сексапилните красавици са се съгласявали да позират за Playboy повече от веднъж – обикновено преди славата и след нея. Има и горещи красавици, които се насочват към съвсем различна професия след изявата си в списанието.

В случая, фотографът Надав Кандер решава сам да покани някои от първите хубавици, които дръзват да свалят дрехите си за изданието, в периода между 1954 и 1979 г.

На водещата снимка виждате 82-годишната Долорес Дел Монте, която е позирала за списанието през март, 1954 г. След ерата Playboy, „зайчето“ Долорес успява да направи кариера в сектора Връзки с обществеността.

Долу виждате снимки на днес 65-годишната Елена Антоначио, която е била Мис юни 1969. След сесията си за изданието, тя се насочва към бизнеса с домашни любимци.

Дамата на долните кадри днес е на 59 години и се казва Лора Олдридж. Тя е била Мис февруари 1976, а след ерата Playboy работи като стилист и декоратор.

Блондинката долу е на 64 години и се казва Джанет Лупо. Тя е била Мис ноември 1975. След сесията си за Playboy тя се реализира като агент на недвижими имоти и предприемач.

60-годишната Кандис Джордан (на снимката долу) е била Мис декември 1979 г. След сесията си за Playboy тя прави кариера като журналист.

65-годишната Мерилин Коул Лоуънс е била Мис януари 1972 г. След Playboy тя също успява да направи кариера на журналист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари