IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Оливър се похвали с петото си дете

8 август 2016 10 10

Момче е, много щастливи сме, заяви готвачът

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джейми Оливър приветства петото си дете със съпругата си Джулс. Главният готвач съобщи щастливата новина в Instagram, където публикува снимка на новороденото, повито  в цветна пелена да спи. 

"Това е момченце! Всички в семейство Оливър сме много изненадани и невероятно щастливи“, написа той в социалната мрежа и допълни, че малкото се е появило с естествено раждане и моментът на появата му е бил много емоционален за него и цялото семейство.

Щастливият татко така и не съобщи името на малкия, но обясни, че той тежи 3,62 кг. "Това се равнява на около 15 пакетчета масло по 250 грама!", пошегува се още таткото в социалната мрежа. 

Джулс също се похвали  Instagram с появата на новото дете като качи снимка как го кърми. Тя е споделяла желанието да има още едно момче, тъй като има три момичета и един син. 

Съпругът й се прочу с участието си в телевизионния сериал The Naked през 1999 г., но Джулс вече има и свой сайт за онлайн продажба на детски дрехи.

Въпреки ентусиазма на Джулс за повече деца, Джейми винаги е бил малко по-скептичен за появата на още един наследник. По-рано призна, че четири деца са му повече от достатъчни.

Двойката си има 14-годишната Попи Хъни, 12-годишната Дейзи Бу, 6-годишната Петъл Блосъм и 5-годишния Бъди Беър.

През 2013 г. Оливър, който сега е собственик и управлява верига ресторанти обясни: „Доста е трудно да имаме време един за друг при четири деца.“, припомня Daily Mail. Той допълни, че се чувства благословен с тези, които има.

Двамата се срещат през 1993 г. и сключват брак през 2000 г. Две години по-късно се появява първата им дъщеря, която е  с ин витро оплождане, а останалите деца са с естествено.

Ето я и голямата фамилия.

Снимка: WENN.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари