IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бар Рафаели роди момиченце в Тел Авив

12 август 2016 07 40

Дъщерята на супермодела ще носи името Лив

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бар Рафаели е родила здраво момиченце в Тел Авив. Израелският супермодел се е сдобил с първа рожба в четвъртък.

Дъщерята на екс приятелката на холивудския актьор Леонардо Ди Каприо, ще носи звучното име Лив.

31-годишната блондинка се омъжи за бизнесмена Ади Езра миналата есен, през септември, след 3-годишна връзка. В началото на годината влюбените обявиха, че очакват и първото си дете, споделяйки че се надяват на момиченце.


Красавицата, която е била лице на Sports Illustrated, редовно държеше в течение своите фенове в социалните мрежи, с това как се развива бременността ѝ. Като дори демонстрираше, че не спира с тренировките, въпреки деликатното си положение.

Рафаели често разголваше заобленото си коремче на плажа, подобно на своите колежки от модния подиум Кандис Суонепол и Бехати Принслу, които също всеки момент се очаква да родят за първи път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Десито ( преди 7 години )
Честито да й е! Много я харесвам. Невероятна е. Страшно ми се иска да успея да запазя фигурата си като нея, но тези манекенки сякаш не са хора. хаха. Не знам как тренирам, мен ме мързи до магазина да отида. И аз чакам девойка, но чак след 5 месеца. Вчера си направих последните пренатални тестове на пренатест и всичко с моята госпожица е наред. Сега остава да се наслаждавам на бременността и дано раждането ми мине леко, че първото беше кооооооошмарррр.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар