IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър затри Instagram страницата си заради момиче

17 август 2016 12 00

"Войната" тръгна от спора му със Селена Гомес

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Люта битка в социалната мрежа Instagram се заформи между бившите гаджета Джъстин Бийбър и Селена Гомес.

Повод този път бе снимка на канадския певец с новата му изгора - София Ричи, публикувана през уикенда на неговата страница, която предизвика куп негативни коментари.

Джъстин се ядоса на феновете си и заплаши, че ще остави профила си недостъпен за масовата публика.

Тогава в спора се замеси и бившето му гадже - Селена Гомес. Тя написа, че Джъстин не може да се сърди на феновете и ако не може да се справи с недоволството им, по-добре да спре да публикува снимки.

Това разстрои Бийбър и той се заяде: "Забавно е да се видят хора, които са ме използвали, за да привличат внимание към себе си, сега да ме сочат по такъв начин. Тъжна история".

Гомес не му остана длъжна и му припомни за многобройните изневери. Той пък загатна за нейна авантюра с Зейн Малик и така Instagram се превърна в арена на бившите влюбени. Най-накрая Джъстин не издържа и направо изтри профила си от социалната мрежа, в която имаше 77.8 милиона последователи.

Все пак "войната" продължи и извън тези рамки. Недоволните фенове коментираха, че не могат да повярват, че Джъстин е изтрил профила си, заради "някакво 17-годишно момиче, което е срещнал едва преди седмица". Други пък направо решиха да организират "парти на отхвърлянето" в Twitter.

17-годишната София Ричи, спрягана за новата приятелка на Бийбър е дъщеря на соул легендата Лайънъл Ричи и сестра на бившата риалити звезда Никол Ричи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари