IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кака Лара се радва на бездействието, връща се в театъра

19 август 2016 10 20

Тв водещата лъгала брат си, че е осиновен

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Тв водещата Кака Лара сподели в ново интервю, че по-скоро смята да се занимава с театър, вместо с телевизия.

Откакто не е на екран, тя се радва на своето бездействие. „От Нова година до този момент за първи път в живота си не работя. Сега гледам телевизия и с ужас установявам какво сме причинявали на хората. Затова по-скоро се замислям да се върна в театъра. Играе ми се на сцена”, споделя Кака Лара пред списание Love style, където позира със своя брат Сибин.

Той е с 14 години по-малък от нея и работи като тонрежисьор. Това е и първата му публична изява, защото за разлика от сестра си, той стои далеч от светлините на прожекторите. Затова и всичките й опити да го снима в предаването си „Милион и едно желания” били неуспешни.

Въпреки голямата разлика във възрастта си, те са от една майка и баща, но това не попречило на тв водещата да излъже брат си като малък, че е осиновен.

„Той беше някъде на три годинки и вече не искаше да се гушка в мен. Една вечер му казах: „Сега вече си достатъчно голям и искам да ти разкрия тайната – ти не си наш. Ти си осиновен! Първоначално той не повярва, но после започна неудържимо да плаче. В този момент ме прегърна силно и аз доволна, че съм постигнала целта си, обясних, че се шегувам”, спомня си Лара.


Тя никога няма да забрави и как той паднал в езерото „Ариана”, ровейки с пръчка във водата, докато тя се отдалечила, за да запали цигара и той да не я види.

Когато се върнала, него го нямало. „Определено се давеше и веднага скочих във водата. Други хора също ми помогнаха да го извадим. За да не разберат вкъщи, че съм „удавила” малкия, го съблякох чисто гол в Борисовата градина и на една пейка сложих дрехите да изсъхнат на слънцето. Прибрахме се сухи и мина доста време, преди да кажа на нашите какво се е случило”, спомня си тв водещата.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари