IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Мейзер бил назобан, имал проблеми под юргана

23 август 2016 07 40

Скандалната Мисис България днес обжалва ареста си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Анита Мейзер, която бе обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си - културиста Николай Димов, днес ще обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража". Тя се сдоби и с обвинение за подкуп на полицай.

Заседанието е насрочено за днес във Варненския апелативен съд, съобщиха от апелативната прокуратура. На 17 август Варненският окръжен съд остави Мейзер в ареста с мотива, че има реална опасност да се укрие, ако е на свобода.

Още не е приключила работата на съдебните лекари по убийството, но към доказателствата по делото е приложен диск със записан разговор. От него става ясно, че Анита е предложила да даде пари на служител на МВР, за да не разбират медиите за случая. Предложението е записано в 3:30 ч, когато Мейзер е подала сигнала за убийството в 5-о РПУ.

Последвали още 3 предложения за подкупи към един от разследващите полицаи. Първата оферта - за 10 000 евро, втората - за 20 000 евро, а третата - за 30 000 евро.

Близките на Николай имат съмнения, че той е бил убит умишлено, а не по непредпазливост от страст по време на полов контакт. Негови приятели твърдят, че с Анита били в лоши отношения и не са имали сексуални контакти поне от година.

Резултатите от аутопсията показват, че в кръвта на мъртвия културист са открити свръхколичества от хормон на растежа, съобщава "24 часа". Според специалисти това означава, че той е имал проблеми в интимно отношение. Хормоните на растежа се съдържат в големи количества в анаболните препарати и влияят негативно върху половия живот.

Според разследването във фаталната нощ след поредната обиколка на Варна - Николай и Анита се прибрали в апартамента ѝ. Едрогърдата варненка решила да използва нестандартни техники. 
Завързала 40-годишния културист към леглото със свински опашки и вероятно е почнала до го души, но не е преценила правилно момента, в който да спре. Това довело до смъртта на Димов. 

Вчера стана ясно, че разследващите работят върху версия, според която в прикриването на убийството своя роля има и културистът Кирил Вълчев - Скалата. Часове след убийството полицията разбира, че Вълчев е първият човек, който разбрал за фаталния инцидент. 

За връзката на Скалата в криминалния случай четете тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари