IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън иска среща с Путин

23 август 2016 07 20

Актрисата се натиска за половин милион паунда за интервю от руска телевизия

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Американската актриса Линдзи Лоън е поискала среща с президента Владимир Путин и солиден хонорар в замяна на участието си в руско телевизионно шоу, предаде Франс прес.

"Лоън наистина иска да се срещне с руския президент", увери водещият на шоуто "Нека си говорят" по Първи канал Андрей Малахов, потвърждавайки разпространената от американски медии информация.

"Не знам за какво тя иска да си говори с него - за опазването на амурските тигри или за проблемите на наркозависимите", допълва Малахов.

Миналата седмица TMZ съобщи, че 30-годишната Линдзи Лоън е получила покана за участие в шоуто на Малахов. Според изданието в замяна на това актрисата е поискала солиден хонорар в размер на 500 000 британски лири, среща и възможност за снимка с Владимир Путин, частен самолет, за да се придвижва из Русия, едногодишна руска виза, припомня агенцията.

"В действителност поисканото възнаграждение беше малко по-скромно", казва Андрей Малахов. "Аз също искам да печеля 80 милиона долара годишно и да вечерям с британската кралица. Мечтите и действителността обаче са различни неща", допълва водещият, отправяйки призив към Линдзи Лоън за "по-трезва преценка на ситуацията".

От Първи канал са допълнили, че искат да интервюират актрисата за отношенията с руския й годеник Егор Тарабасов, когото Линдзи Лоън обвини във физически тормоз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари