IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крум Савов влиза във “Фермата”

23 август 2016 09 24

Вторият сезон на българското риалити стартира на 11 септември

Крум Савов

Крум Савов

Тази есен един от популярните български спортни журналисти - Крум Савов, ще се присъедини към звездния отбор на “Фермата”.

Крум Савов е четвъртият известен участник, който приема предизвикателството на реалити формата за живот в близост до земята.

За да се включи, спортният журналист за първи път ще се раздели за по-дълго време с децата си, което вижда и като най-голямо изпитание по отношение на участието си.

„За девет години и половина, откакто са родени, не съм се отделял от тях за повече от ден. Дори не мога да си представя тази раздяла. Със сигурност ще ми е много трудно”, споделя Крум и допълва: “Това за мен ще е излизане от стереотипа на битовите предимства, но пък това е начин да покажа на децата си нещо различно – земеделие, животновъдство, фермерство, въобще как земята дава живот. Те не са виждали и чували това. Ето начин да им се случи.”

Това е първото телевизионно риалити, в което журналистът приема да участва.

“Смятам, че този формат подхожда на моя манталитет и характер. В него не се търси скандалната страна на човека, което винаги ме е спирало да приемам предложения от други конкурентни формати. Смятам, че това което съм постигнал в живота си, има много общо с живота, който ще ни се наложи да водим във там."

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари