IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Дончева е поредният участник във “Фермата“

25 август 2016 07 53

Жената с много лица ще влезе в ново амплоа от 11 септември

Снимка: Btv

Снимка: Btv

Една от най-многоликите звезди на родния шоубизнес се присъединява към Елен Колева, Ася Капчикова, DEE и Крум Савов, за да стане част от риалити приключението тази есен.

Гери Дончева има многогодишен опит на малкия екран, но “Фермата” е първото риалити шоу, в което се съгласява да се включи като участник.

“Много съм жизнена, имам приключенски дух и вярвам, че "Фермата" ще е приключение в позитивния смисъл на думата. Ще бъде и предизвикателство към мен, като се има предвид състезателния характер на предаването, а това, че като дете съм прекарвала летните ваканции на село прави участието ми в шоуто още по-желано. Вярвам, че ще си изкарам незабравимо”, коментира участието си Гери.

Макар да е едно от най-търсените лица на модните подиуми у нас и в чужбина, Гери вярва, че суетата, която е част от професията й, няма да й липсва във Фермата.

“Притесняват ме само ниските температури, защото знам, че животът на село е лишен от някои удобства, но ще се справя и с това”, признава "Мис Глобал 2015".

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари