IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни красавици се отказват от грима

26 август 2016 11 00

Ще променят ли модата...

Алиша Кийс. Снимка: Grazia

Алиша Кийс. Снимка: Grazia

В пълно съответствие с младостта си много звезди решиха да се откажат от скъпите марки козметика и да разкрият лицата си без никакъв грим. Актриси, певици, модели дружно обявяват, че харесват лицата си такива, каквито са.

Те са готови да се снимат без да прикриват недостатъците си за корици на гланцови списания. А това съвсем не е привично явления в света на модата, пише Washington Post.

Съвсем скоро по американския телевизионен канал NBC  стартира новия сезон на музикалното шоу The Voice, в което Алиша Кийс в пълно съответствие с обещанието си се появява без козметика върху лицето си. Така тя направи фотосесия и за Vogue.

По думите на 35-годишната Кийс, с възрастта тя започнала да разбира, че използването на козметика е ненужна самоцензура.

Поведението на Алиша вдъхнови много момичета. Сега в Instagram може да се намерят повече от 12 милиона поста на тази тема. Но Кийс не е единствената звезда, която се осмели да се покаже без грим.

Мила Кунис е също сред тези смели дами. Тя се снима за корицата на Glamour в естествен вид и разказа в интервю пред изданието, че не обича грима и отдавна не го ползва във всекидневието си.

"Положително се отнасям към жените, които стават 30-40 минути по-рано, за да си направят хубав външен вид. Мисля, че е красиво, но аз не съм такъв човек”, призна съпругата на Аштън Кътчър.

The Washington Post пише още, че отказът от грим може не само да допринесе за по-голямо желание към естествената красота, но и да повиши самооценката на дамите.

Вижте в галерията ни кои други звезди се отказаха от грима.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари