IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Марая Кери заработва като проститутка

30 август 2016 10 20

Алисън Кери беше арестувана от полицията

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

По-голяма сестра на Марая Кери беше арестувана за проституция. Алисън Кери е заловена след операция под прикритие в Ню Йорк. Каката на Кери е поискала пари от полицай под прикритие, представящ се за клиент, в замяна на нейните сексуални услуги. Това се е случило в хотел в града, в петък.

Самата Алисън е пуснала своя обява онлайн, която гласи: "Аз съм красива дама, която търси момчета, които искат да се позабавляват и да попаднат в един свят на удоволствия."

Източник, близък до поп дивата, е споделил пред списание People, че 46-годишната Марая и 55-годишната Алисън не си общуват помежду си от 1991 г. насам.

"Марая се грижи финансово за цялата си фамилия и за нея това е много болезнена новина", продължава източникът.

От полицията смятат, че Алисън е ХИВ-позитивна и призовават всички мъже, които са имали сексуални контакти с нея, да се свържат със своя лекар.

Алисън се опита през март да се свърже с отчуждената си сестра чрез видео, публикувано в Daily Mail. В него тя я молеше да не се отказва от нея и искаше финансова подкрепа, но Марая не откликна на молбите ѝ.

Марая и Алисън; Снимка: Facebook 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Лина ( преди 7 години )