IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова сменя бански и питиета на плажа

30 август 2016 11 00

Госпожа Бередин се хвали с поредната си почивка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Снимки на поредната си слънчева почивка публикува в социалните мрежи Антония Петрова. В жълт бански или в цветни нюанси, някогашната "Мис България“, която често се изявява и на малкия екран да коментира риалити предавания, се излежава по плажовете и пие коктейли.

Една от фотосесиите си, госпожа Бередин описва така: „Тъй като докато си почивам надалеч, разбрах, че краката ми са се превърнали, едва ли не, във въпрос от национално значение и снимките от прекрасното ми лято споделени на личния ми профил, са предизвикали огромно количество размисли и страсти, то ето ви още една порция от незабравимото ми лято, за радост на едни и завист на други! Пожелавам и на вас уникални, летни моменти, като моите! Бъдете щастливи и слънчеви!“

Дали си изкарва добре, се вижда на снимките. Там, обаче е ясно и, че госпожа Бередин е в компанията само на фотографа, слънчевите лъчи и поредната напитка. 

Всъщност не за първи път Антония Петрова привлича не особено приятни коментари от страна на зрители и потребители на социални сайтове. Някои от критикуващите я, обясняват, че не харесват нейната показност на лукс из екзотични места. Други пък харесват начина й на живот и я поздравяват за него.

А ето и Антония Петрова в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари