IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алкохоличката Лиса Мари Пресли може да загуби децата си

30 август 2016 15 30

Дъщерята на Елвис ще се бори за попечителството на близначките си

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Лиса Мари Пресли е изправена пред опустошителна двойна загуба. Възможно е дъщерята на покойния Крал на рок музиката Елвис да изгуби попечителството на своите дъщери - близначки.

В момента отчужденият, четвърти съпруг на Лиса Мари - Майкъл Локууд, я съди, искайки да ѝ отнеме 7-годишните момиченца Харпър и Финли.

Много е възможно Майкъл да получи децата, тъй като стана известно, че Лиса Мари страда от пристрастяване към алкохола, наркотиците и болкоуспокояващи и наскоро се е лекувала в клиника.


Според сайта Radar Online 48-годишната Пресли, която подаде молба за развод през юни, наскоро е изписана от център за лечение на зависимости в Лос Анджелис, но едва ли е успяла да се справи с проблемите си, които я преследват от много години.

Сайтът пише, че 55-годишният Майкъл иска пълно попечителство над внучките на Елвис, тъй като Лиса Мари все още не е "чиста" и като цяло не се справя добре като родител.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари