IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Псориазисът е най-големият ми недостатък

1 септември 2016 09 40

Риалити звездата се е научила да живее с болестта

Снимка: KimKardashianWest.com

Снимка: KimKardashianWest.com

Ким Кардашян призна, че се е научила да живее с псориазис и че вече не прикрива болестта си от очите на хората, въпреки че я смята за най-големия си недостатък. Риалити звездата за втори път говори за своето кожно заболяване като този път дори сподели снимка, на която се виждат грозни червени петна по кожата на крака ѝ.

"Аз дори вече не се опитам да ги прикривам" пише тя в сайта си KimKardashianWest.com. "Понякога просто чувствам, че това е моят най-голям недостатък и всеки знае за него, така че защо да го крия?"

Ким твърди, че са ѝ сложили диагнозата през 2010 г., като болестта е наследствена и майка ѝ Крис Дженър също страда от нея.

За псориазис няма лек и единственото, което може да направи е да управлява болестта чрез диети и да маже кожните рани с кортизон.

Брюнетката добавя: "Всеки човек с псориазис има различни симптоми. Понякога с обриви и сърбеж, понякога с рани. Моята кожа пламва от време на време по различни причини. Винаги имам надеждата да се излекувам, но в същото време съм приела болестта като част от това, което съм."

Все пак звездата твърди, че използва малко коректор, за да прикрие червенината на сухите, сърбящи петна по кожата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари