IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер - влюбени във Венеция

2 септември 2016 11 40

Двойката не откъсна поглед един от друг на червения килим

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Двойката се разходи и поздрави феновете си като раздаде автографи и се снима с някои от тях, а също така и звездите позираха доста на фотографите. По-късно бяха уловени и как заемат местата си в кинозалата, където се прожектира филмът с тяхно участие.

В него, Майкъл и Алисия влизат в ролите на пазача на фар и ветеран от войната, и неговата съпруга, които живеят край бреговете на Западна Австралия след Втората световна война. Двойката спасява бебе момиченце, което намират в лодка, изхвърлена от течението и решават неофициално да го приемат за собствено дете. Наричат малката Луси. Когато, обаче момичето пораства, двамата съпрузи ще открият последствията от отглеждането на детето, които могат да сринат семейното им щастие.

Макар да сияят от любов, Алисия и Майкъл не искат  да апелират с връзката си пред медиите. Дори се появи слух, че двамата са се разделили, който така и не бе коментиран от артистите.

Пред Entertainment Weekly миналата година Алисия заяви, че иска някои неща да останат само между двамата "Не бих говорил за личния си живот с напълно непознат, освен ако не изпитвам нужда да го направя.“, допълни и Майкъл.

"The Light Between Oceans“ бе приет със смесени отзиви. Лия Грийнблат от Entertainment Weekly го описва като манипулативен, но също така и красив, изпълнен с емоционален мазохизъм.

Вижте Майкъл и Алисия в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари