IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Джеймс – секси и съблазнителна

6 септември 2016 14 30

Британската красавица стана лице на парфюм

Снимка: Burberry

Снимка: Burberry

Британската актриса и модел Лили Джеймс се съблече за стилна фотосесия като стана лице на новия парфюм My Burberry Black.

27-годишната красавица е позната от последния филм за „Пепеляшка”, от „Гневът на титаните“, както и от хитовия сериал "Имението Даунтаун".

Започва кариерата си на театралната сцена и продължава да има много участия там. Вижте я как изглежда в стилното видео, направено от Марио Тестино, а песента към него е на Нина Симон "I Put A Spell On You”

Предишни продукти на марката са били рекламирани от Кара Делевин и Кейт Мос. 

"Кампанията се получи доста съблазнителна. Хареса ми да имам такъв образ на снимките всеки парфюм има собствен характер и мисля, че бяхме в състояние да изразим и въплътим тази идея.”

Продуктът стана легендарен аромат за парфюмериста Франсис Куркуджан, който заедно с дизайнера Кристофър Бейли създадоха източно-цветна композиция за дрехите на марката с доминираща нотка на жасмин, допълнена с аромат на роза, праскова и кехлибар.

Вижте Лили Джеймс в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари