IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс: Червеният килим е пародия като „Зулендър“

17 септември 2016 08 00

Звездата се заканва никога повече да не се разхожда по червения килим

Снимка: ELLE

Снимка: ELLE

Майли Сайръс е както винаги абсолютно пряма и в най-новото си интервю за списание ELLE. Попзвездата позира за новия брой на изданието в една много ефирна фотосесия, не особено обичайна за нейния колоритен характер.

Певицата, която наскоро прие да се присъедини към менторите в 11-ия сезон на риалити формата на NBC „The Voice“ (Алиша Кийс, Блейк Шелтън и Адам Лавин), може да се похвали с доста интересна кариера за своите 23 години.

От тийнзвезда на Дисни в сериала „Хана Монтана“, тя се превърна в скандална поппевица, която нашумя освен с хитовете си и със склонността си към ексхибиционизъм, с танците си в стил туъркинг, със странните си постове в Instagram и със своята фондация „Happy Hippie“, която се грижи за бездомни животни и хомосексуални тийнейджъри.

Наскоро Сайръс се събра с бившия си годеник Лиъм Хемсуърт, след като двамата бяха разделени за около две години, а през това време тя пробва и връзка с жена, а именно с модела Стела Максуел. На кадрите за списанието Майли дори носи стария си годежен пръстен, който австралийският актьор и подари преди няколко години.

В интервюто Майли е доста откровена за своите приоритети, страсти и проблемите ѝ със славата. Тя казва, че никога повече не иска да се появява на червения килим.

„Преди година трябваше да мина по червения килим за една премиера и се замислих, защо трябва да съм на това място, когато хората по света гладуват. Защото съм „важна“ или „известна“? Това е абсолютна пародия, като филма „Зулендър.“

Вижте снимките на Майли за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари