IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джими Фалън разроши перчема на Доналд Тръмп (ВИДЕО)

16 септември 2016 12 20

Вижте тази нелепа сцена с евентуалния бъдещ президент на САЩ

Снимка: NBC

Снимка: NBC

Джими Фалън разроши косата на евентуалния бъдещ президент на САЩ Доналд Тръмп в своето вечерно шоу.

Комедийният тв водещ някак си убеди Доналд да му позволи да поразбърка известната му буйна прическа и то пред зрителите на националната телевизия NBC.

Републиканският кандидат реши да се съгласи със странната молба на Фалън, тъй като може би ще бъде президент следващия път, когато се появи в шоуто и тогава няма да може да си позволи подобна волност.

Тръмп показа, че косата му си е напълно естествена, а не е перука, както много хора смятат. Освен това той демонстрира завидно чувство за хумор, въпреки че много хора го считат за сухар.

През 2011 г., Тръмп разкри в интервю за списание Rolling Stone, че прическата му му отнема доста време в банята и че за оформянето на обема ѝ той използва гребен и сешоар.

Според критиците на Доналд, той е използвал шоуто на Фалън, именно за да се покаже като по-достъпния кандидат в сравнение с Хилари Клинтън.

Според последните проучвания, бизнесменът-милиардер вече се е изравнил с опонента си от Демократичната партия в надпреварата за Белия дом, като и двамата кандидати ще получат около 42 на сто от гласовете на избирателите.

Видео: Youtube

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари