IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос: Не харесвам красиви хора

20 септември 2016 07 40

Британският супермодел стартира собствена модна агенция

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Кейт Мос разкри, че ще стартира собствена модна агенция, но няма да набира красиви модели. Британският супермодел, който наскоро напусна агенцията Storm, смята да използва своя опит в модната индустрия, за да развие успешен бизнес като откривател на нови лица за сцената.

Кейт обаче смята да не държи толкова много на визията, а да насърчава нови таланти, които освен да позират пред камера, да имат и други дарби – актьорски умения, да са музикални, да танцуват и т. н.

Мос споделя: „Това е сън! Толкова много искам да се съсредоточа върху професионалното израстване на младите хора, но не искам обикновена модна агенция.“

Звездата от модния подиум добавя: „Аз наистина не харесвам класически красивите хора.“

Кейт започва своята кариера на 14 години, след като е открита на летище JFK в Ню Йорк от букера на агенция Storm Сара Дукас.

Кейт Мос е един от най-успешните модели на всички времена, със състояние от почти 60 милиона британски паунда. Тя държи рекорда за модел, който се е появявал на най-много корици на списание Vogue.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари