IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марион Котияр съкрушена: Нямам връзка с Брад Пит!

21 септември 2016 07 00

Актрисата била щастлива с Гийом Кане

Марион Котияр. Снимка: Reuters

Марион Котияр. Снимка: Reuters

Предстоящият развод на Брад Пит и Анджелина Джоли ще се превърне в най-коментираната раздяла в шоубизнеса. Поне тази година.

Двамата се разделят след двегодишен брак и 12 години след като заживяха заедно. Джоли е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

Засега и двамата са лаконични, наблягат да бъде осигурено спокойствие за децата им, като Анджелина направи изявление чрез своя адвокат.

„Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството ѝ да бъде оставено на спокойствие“, заяви адвокат Робърт Офър. Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била „изключително разстроена“ от родителските методи на съпруга си, твърди сайтът TMZ.

Пит също излезе с кратко изявление, като каза, че е много разстроен от факта, че се развежда.

„Най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, той може да ги раздели или събере заедно“, коментира Брад Пит.

Основната версия за раздялата на двамата е извънбрачната връзка на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр. Самата Джоли знаела за връзката на Марион със съпруга ѝ, тъй като пуснала по петите им частни детективи. Прелюбодейците мачкали чаршафите близо две години.

Самата Котияр обаче отрече слуховете, че е третата страна в любовен триъгълник. Тя е категорична, че няма връзка с Брад Пит и не е отговорна за развода му с Анджелина Джоли.

41-годишната французойка се чувствала „съкрушена“ от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари