IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън злорадства за развода на Бранджелина

21 септември 2016 10 20

Дженифър най-накрая се чувства възмездена

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Дженифър Анистън най-накрая получи възмездие от съдбата и то е именно предстоящият развод на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Именно Анджи стана причина преди 11 години Брад да зареже Анистън, за която беше женен в продължение на пет години.

Сега приятели на Дженифър твърдят, че тя изобщо не съчувствала на драмата между Пит и Джоли и дори напротив смятала, че това е карма.

Вътрешен източник казва пред списание Us Weekly, че 47-годишната Анистън, която миналото лято се омъжи за актьора Джъстин Теру, се чувствала абсолютно удовлетворена от раздялата на екссъпруга си с Анджелина.

Тя дори е смятала, че това е само въпрос на време и никога не е вярвала в съюза на Бранджелина.

Приятели на звездата казват: „Дженифър винаги е знаела, че този ден ще дойде. Тя вярва, че Анджелина е майстор-манипулатор и винаги се е съмнявала в истинската любов на Джоли и Пит. Джен все още е загрижена за Брад и му желае хубав живот. Към днешна дата тя е наистина щастлива с Джъстин.“

Анистън и Пит се срещнаха през 1999 г., след като техните агенти им организират среща. Те бяха гаджета в продължение на две години, а впоследствие сключиха брак в Малибу през 2000 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари