IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ани Пападопулу: Опитвам се да огрея навсякъде

21 септември 2016 11 40

Актрисата разказва какво е да си работеща майка

Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

„Като всяка работеща майка по цял ден тичам и се опитвам да огрея навсякъде. Старая се да се справям добре на сцената, пред камерата и у дома, колкото мога“, разказва актрисата Ани Пападопулу.

Познаваме я както от сцената в Народния театър, така и от филмите „Писмо до Америка“, „Мисия Лондон“, „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, „Опашката на дявола“ и други.

„Не съм мечтала да ставам актриса. Решението дойде много по-късно, чак в 11 клас и съм благодарна на съдбата – споделя още тя пред „Всичко за семейството“.

Била е студентка в първи курс в НАТФИЗ, когато Александър Морфов я кани да изиграе малка роля в спектакъла „На дъното“. Това е и първата й среща с трупата на Народен театър „Иван Вазов“.

„За мен беше огромен шок, някои от най-големите звезди играеха там. Но всички те се отнесоха към мен с много топлота. Малко преди дипломирането ми пак Александър Морфов ме извика да репетираме „Декамерон, или кръв и страст по Бокачо“. Тогава си партнирах с моя учител проф. Стефан Данаилов. Много се страхувах да не го разочаровам. По същото време се присъединих към трупата. И така вече 16 години съм щастлива да играя на тази най-любима сцена.“

В НАТФИЗ тя среща първия си съпруг – Стоян Радев, от когото има син Богдан. Двамата отдавна са разведени, но с удоволствие се срещат на сцената като актриса и режисьор.

Ана отново открива любовта в лицето на сценариста Александър Чобанов. Живеят на семейни начала и имат дъщеричка Бела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари