IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит се държал жестоко с едно от децата си

22 септември 2016 16 50

Актьорът ще бъде разследван от съд в Лос Анджелис

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит ще бъде разследван по обвинение в жестоко държане с едно от децата си, съобщава TMZ.

Според изданието, инцидентът се е случил миналата седмица, докато звездата се намирал на борда на частен самолет заедно със семейството си, включително и със своята съпруга Анджелина Джоли.

В един момент Пит обезумял, започнал да крещи, да оскърбява децата и дори ударил едно от тях.

Смята се, че именно това може да е причината за развода, който поиска Джоли. Съд в Лос Анджелис се е заел със случая и ще бъдат разпитани и децата на двойката.

На 20 септември стана ясно, че Джоли е подала молба за развод с Пит. Съобщава се също, че актрисата иска да поеме пълното попечителство над децата и не харесва начина, по който Пит ги възпитава. Също така стана ясно, че тя е недоволна от алкохолната зависимост на съпруга си.

41-годишната Джоли и 52-годишният Пит имат три осиновени и три биологични деца. Двамата са заедно от 2004 г., но сключиха брак през 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

БРАНДЖЕЛИНА ( преди 7 години )
ПУСТИ СИ ЗМИЯ В ПАЗВАТА ПА ПОСЛЕ СЕ ЧУДИ ЩО СТАВА :DИ ТЯ КАТО БИВШАТА НА ДЖОНИ ДЕП ЩЕ ГО СЪСИПЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ПРИ РАЗВОДА :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kapris ( преди 7 години )
Любимото ми - когато любящите перфектни двойки започнат да се обвиняват и оплюват.Защо го правят, никога не съм разбирала.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар