IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс се обясни в любов на Майкъл Дъглас

26 септември 2016 15 30

Актрисата го поздрави за рождения му ден

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс показаха, че са щастливи и след 16-годишен брачен живот като публикуваха свое селфи в социалните мрежи.

На него звездната двойка изглежда по-задружна от всякога, пише Daily Mail. На снимката 47-годишната Катрин нежно целува по бузата 72-годишния си съпруг, а надписът под фотоса гласи, че тя е по случай рождения ден на актьора.

Дъглас се ожени за Катрин през 2000 г., а ѝ предложи брак в Аспен.

Двойката има две деца – 16-годишният Дилън и 13-годишната Карис. Актьорите споделят, че се чувстват много щастливи заедно, въпреки трудните моменти, през които преминават.

Семейството преживя труден период през 2010 г., когато лекарите поставят на Майкъл диагнозата рак, но сега той живее вече 5 години без тази болест след като бе подложен на химио- и радиотерапия за рак на гърлото.

„Мислих, че никога няма да мога да работя отново,“ призна актьорът, който сподели и за срещата си с 37-годишния си син Камерън, който е от брака му с Диандра Лукър и излезе тази година от затвора.

Снимка: Reuters

Звездата каза: „Камерън излезе от затвора и няма нищо общо с моя рак и с оцеляването ми. Той се справя чудесно и аз съм сигурен, че ще разкаже историята от своята позиция, когато се почувства готов.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари