IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Политическата амбиция на Джоли развалила отношенията ѝ с Пит

26 септември 2016 14 20

Нова версия за раздялата на Бранджелина

снимка: Reuters

снимка: Reuters

Основната причина за раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит била политическата амбиция на актрисата, пише TMZ, позовавайки се на източник близък до двойката.

Актрисата много искала да стане генерален секретар на ООН и за тази цел започнали да ѝ помагат двама политически съветници.

Пит от своя страна никога не бил против благотворителната дейност на жена си, явяваща се доброволец в Управителния върховен комисариат на ООН за бежанците.

Той се тревожел особено от желанието ѝ да взима със себе си децата в страни, където се водят бойни действия, например в Ирак. Тя пътувала с най-добрите телохранители, които могат да бъдат купени с пари.

За Брад Пит обаче това не било достатъчно. Семейните свади стигнали апогея си, когато станало дума за плановете ѝ за пътуване до Сирия.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Джоли подаде документи за развод на 19 септември, а новината бе официално потвърдена ден по-късно.

Актрисата е недоволна от начина, по който нейният съпруг се отнася към децата им. Тя иска съдът да ѝ даде пълно попечителство над тях, като даде възможност на Пит да ги посещава.

По информация на СМИ, ФБР също разглежда въпроса за твърдението, че Брад Пит е имал лошо отношение към едно от децата му по време на частен полет.

Джоли беше провъзгласена за посланик на добра воля на ООН през 2001 г. Така тя неведнъж посещава различни страни, в това число Ливан, Ирак, Сирия и Йордания с хуманитарна мисия.

В някои от тези страни тя бе с децата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари