IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бранджелина лесно ще раздели имотите, но не и децата

27 септември 2016 07 40

Пит също иска да се грижи за шестте наследника

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По време на бракоразводния процес актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит няма да се занимават с разделяне на имуществото си по начина, по който е сключен брачният им договор, пише TMZ.

Както съобщава източник на изданието, близък на съпрузите, договорът отчита всички нюанси на съвместното съжителство на двойката и разпределенията на финансите при необходимост да се раздели собствеността, която е около 400 милиона долара.

Актьорите имат 12 общи недвижими имота. Седем от тях са придобити от Пит, два принадлежат на Джоли.

Три от къщите двойката купила след сключването на брака им през 2014 г., в това число и вилата им във Франция, замъкът в Ню Орлеанс, САЩ и квартирата в Ню Йорк. Все още не е известно как съпрузите ще разделят тези имоти.

Както пише TMZ, основният въпрос за Бранджелина ще бъде за попечителството над шестте им деца.децата.

Актрисата поискала от съда да предостави пълното попечителство над децата на нея, но Пит възнамерява да се бори за право за възпитанието им.

Новината, че Джоли и Пит ще се развеждат излезе на 20 септември. Актрисата е недоволна от начина, по който Брад се грижи за децата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари