IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивудски разлъки: Наоми Уотс и Лив Шрайбър се разделиха

27 септември 2016 10 45

Двамата актьори бяха заедно 11 години

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Наоми Уотс и Лив Шрайбър обявиха, че се разделят след 11-годишна връзка. Актьорите имат двама сина – Саша и Самюъл, но никога не са сключвали брак.

Наоми и Лив започнаха връзката си през 2005 г., малко след като тя се раздели с покойния вече австралийски актьор Хийт Леджър.

Близки на Уотс и Шрайбър са казали пред сайта TMZ, че двамата имат проблеми още от януари и живеят отделно през последните месеци.

В съвместното изявление на двойката за медиите се казва: „През последните няколко месеца стигнахме до извода, че най-добрият път напред за нас като семейство е да се разделим като двойка. Ние таим голяма любов, уважение и приятелство един към друг и с нетърпение очакваме да отглеждаме нашите деца заедно в този нов етап на отношенията ни.“

Миналата година дори се говореше, че 47-годишната холивудска блондинка и 48-годишният Лив са решили да минат под венчило, но това така и не стана.

В последно време Наоми живее в Ню Йорк, където се снима в телевизионната поредица „Gypsy in New York“.

Лив пък преди десетина дни отиде на наградите „Еми“, където беше сред номинираните, не подръка с Наоми, а с големия си син Саша (на снимката долу).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари